Sabtu, 21 November 2009

Performance Day '09

Tanggal 22hb November 2009, Sekolah Raudah Adni mengadakan Hari Persembahan bertempat di Masjid Wilayah
Awal-awal pagi, kami dah bertolak selepas mengambil wife aku di Klinik Keluarga Bandar Sungai Buloh, acara bermula jam 8.00am

Pelbagai bentuk persembahan dipersembahkan oleh para pelajar, dari Coral Speaking hinggalah ke persembahan Boria dan Drama

Persembahan Boria

Persembahan Drama

Abang Long dengan bertarbus tetap nak nyakat adiknya

Yang siadiknya pun lasak jugak

Kelihatan selepas penat bermain dengan si Darlin

Gaya mahco...

Haaaaa...anak papa dah ada kawan????

Tak padan dengan keciknyaaaaaa

Selepas tamat persembahan dan on the way nak ke kereta

video

Cuba perhatikan, si Daniel ni bila maknya panggil...boleh pulak dia menyorok...pemalu mcm bapaknya lah katakan....hehehe...

Ahad, 15 November 2009

Aktiviti Hujung Minggu Di Klinik

Ha...nilah aktiviti kegemaran anak2 aku bila ari minggu di klinik.. Yang si kecik pun tak padan keciknya....
Abang long memang suka nyakat adiknya....