Rabu, 2 Julai 2008

Genting Highland # 3

Seronok abg long yee......

Posing tetap tak tinggal

Darlin tengah tengok apa yg di buat oleh abg long...

Seronok Darlin..

Gaya tetap tak tinggal..

Macamlah kat oversea pulak..(tunggu 2 atau 3 tahun lagi ye...)

Mama kata Darlin ni anak papa..

Gaya macho abg long

Kalau abg long tak sakat Darlin...mesti tak sah punya...

4 ulasan:

ilaIP berkata...

hah..baru blh tgk pic2 ni..tomey la Darlin.hai abglong awat mulut tu..tutup yang oii kang masuk lalat

black_canary berkata...

sorry ila..sekarang ni dah free banyak,semenjak menjadi pendengar SinarFm..
Abg long dia mmg mcm tu..kalau bergambar no 1...

ilaIP berkata...

abgBC bersabar lah ada hikmahnya..ila ni tak de pilihan sbb kat sini klfm dan era paling terang..so nak tak nak kena juga la.pernah try dgr era 3 4 ari tapi jiwa tak masuk la dgn lagu2 yang dipasang dan keletah djnya yg over..papepun kita msh boleh memBLOG kan.Facebook ila dah delete..

Rozana berkata...

Assalamualaikum.
Saya kawan lama Maslinor.. Dah lama nak contact tapi tak tau macam mana.... terjumpa blog ni. Kalau boleh nak no hp/email dia..My hp 0192458908. Terima kasih.