Rabu, 2 Julai 2008

Genting Highland

Dah lama jugak kami ni tak bercuti...tapi disebabkan ingin menyaksikan konsert Air Supply..so aku pun mengambil cuti pada ari isnin 23hb Jun tu...bukan apa..dah alang-alang sewa hotel kat Awana...baik enjut sampai isnin..sbb kami check in pun ari ahad 22hb Jun tu.. Besar jugak bilik hotel tu...ada 3 bilik tidur..kami sewa yg besar sikit ni sbb kami bawa ina sekali sbb hanya dia sahaja harapan kami untuk menjaga Daniel dan Darlin ni masa kami tengok konsert tu... Ina ni pulak rapat dgn anak-anak kami..dia ni kira adik angkat kami..dan anak-anak aku panggil dia ni UCU aje.. Macam biasalah...Daniel kalau tidur kat hotel..mesti nak mandi kolam,sampai kecutlah apa saja yg boleh kecut

Darlin lebih rela lepak dari mendengar celoteh abg long nya

Aman dunia tanpa gangguan dari abg long....

2 ulasan:

ixoraroxi berkata...

kalau boleh kecut,apasal kamu tak berendam sama, takyah susah makan jamu, pegi gym nak get flat tummy tu..muahahaha x 1000000!

azieazah berkata...

awat aku tak leh nampak pic nyer? hmmmm?