Jumaat, 19 September 2008

Buah Tangan...

Ucu kalau tak sibuk, semua benda nak dikerobiknya....so inilah hasil buah tangan ucu..

Gambar Darlin

Gambar Daniel
Gambar aku
Gambar Ucu
Gambar Ucu

Gambar Ucu...

6 ulasan:

azieazah berkata...

Wahhh nampak real laa.. cemana dia buat tu...

black_canary berkata...

entahlah kak..nanti baru dia nak tunjukkan kat saya...nanti saya ajar akak..

ilaIP berkata...

ajar ila jugak hehehe..kreatif

bimmer553 berkata...

black, jangan nko tukar poster paklah dengan gambar nko sudah. apa apa pun selamat hari raya dan maaf atas segala kesalahan.

on the scene berkata...

Salam Raya saudara Black_C, maaf zahir batin (jika ada...)

Dengan izin, saya memasukkan link saudara dalam blog saya,
ondscene.blogspot.com

senang2, singgahla ye...
n salam pada sahabat2 lama.
maaf atas ketersibukan yang tak terkawal lately...!!!

Dari sahabat lama,
KB

IXORAROXI berkata...

oiiiiiiiiiiiii ko ni tak abis2 kena BLACKLIST...tulah asal lah ko BLACK sangat!ko BLACK ke white..ko tetap BESTFREN aku...
Selamat hari raya, maaf kalau ada salah silap ya...rindu pulok rasa ya lama bebenor tak pot pet campur kutuk2..