Selasa, 8 April 2008

Anak dara papa

Mujur Allah kurniakan seorang anak yg baik, tak kaki menangis, tak kaki merengek...baik sungguh anak kurniaan Allah ini, sebaik mana abg long dia jugak Tapi dia ni kuat jugak merajuknya... Pantang dengar atau di riba oleh mamanya...mesti mulutnya mencari sesuatu yg paling dia sukai...so papa terpaksalah beralah....sayang anak hoiii..
Sesekali hantar gambar...banyak pulak tu....aku terlampau sibukkk...ada masa nanti aku akan kerap kemas kini laman ini

3 ulasan:

bimmer553 berkata...

bila nak update gambar baby tu ?

ixoraroxi berkata...

hah sikit hari lagi mau jadi tukun jek blog kamu ni BC!hahaha

KLfm berkata...

bro, kalu letak afiq kat sebelah darlin pakai constume yang sama macam ni mesti dorang ingat ada persembahan pentas kanak2... macam berlakon jadik lebah kan...:-) - mimie