Khamis, 15 Mei 2008

Abang & Adik

Aku suka tengok gambo ni....awal pagi sebelum bertolak pegi kerja...aku snap gambo ni...mujo abang long tak ada rambut tegak-tegak dah...kalau tidak...sejibikkkkk..
Ayang selalu cakap..."Abang long, dalam dunia ni, abang long ada sorang aje adik...
Tapi bila aku pikir balik, ayang tak boleh cakap macam tu kat Darlin sbb Darlin dah ada mak susuan (adik perempuan aku) dan sekali gus...semua anak Jun merupakan adik beradik Darlin...
Kah kah kah...rugi abang long sbb tak suka isap tetek..tengok macam Darlin...pantang sua aje..dia isap punya...
Semoga kedua-dua anak ini menjadi insan yg berguna

4 ulasan:

ilaIP berkata...

bebudak tidur cam ner pung nampok tomey jer..rambut Darlin tu mahal tu..

ixoraroxi berkata...

bubuh lah minyak kelapa kat kepala anak dara, mesti esok2 rambut dia cantik...lagi satu kan tak adalah cepat beruban (aku cakap melalui pengalaman ni..setakat ini aku belum ada sehelai uban pun..tq emak yg lomor minyak kelapa dolu2)..hehehe

ilaIP berkata...

mengiyakan fakta kakixora,arwah tok samapi meninggal tak de sehelai pun uban.amalan dr muda melomurkan minyak kelapa yang di buat sendiri(pokok nyor merata keliling umah kat kg tu)

ilaIP berkata...

happy birthday to Daniel,smg menjadi anak yang taat dan patuh pada ayah dan bonda..dan yang penting jangan nakal2 n jg dan sayang adik tu yer...