Khamis, 15 Mei 2008

Darlin dah boleh keluar hospital!!!!

11hb Mei 2008, Dato Dr Azizi datang melawat dan bagi tahu yg Darlin dah boleh balik.... pukul 2 ptg baru selesai semua urusan (lama jugak nak tunggu mereka uruskan insuran ni..) Bil dekat RM3000 lebih...tapi itu gunanya insuran.. Maziah dan keluarga memang ada datang melawat dari semalam lagi..so t/hari tu ajak mereka satu family makan kat Pizza ajelah.. Abang long yg tak boleh duduk diam... 1st time Darlin main belon.

1 ulasan:

ixoraroxi berkata...

hah sudahh....esok2 jangan diajaknya kengkawan bersilat sama udahler...aku bukannya apa, aku kesiankan cikgu tadika je..hehehe