Sabtu, 24 Mei 2008

Sambutan Hari Jadi Daniel Hissi Di Taska LPPKN

23hb Mei 2008, merupakan kali terakhir Daniel Hissi dapat menyambut sambutan hari jadi beliau di Taska LPPKN..selepas ini Daniel Hissi dan Nia Darlina Hissi akan dihantar ke Taska yg baru di Batu Caves...(dekat dgn papa sbb bermula bulan 6 ayang akan posting selama 6 bulan di Putrajaya)
Sudah 5 tahun abg long tinggal kat Taska LPPKN..dari umur 2 bulan lebih hinggalah sekarang...ramai kawan-kawan abg long yg dah berpindah...memang dia yg paling senior kat situ...atoilah katakan..mesti pengasuh dan cikgunya terasa nanti.
Memang selalunya kami akan menyambut hari jadi abg long di A&W Petaling Jaya(untuk keluarga terdekat sahaja), tetapi tidak untuk tahun ini.
Tahun ini biarlah ianya disambut meriah di Taska sahaja memandangkan ini adalah sambutan yg terakhir.
Banyak jugak hadiah yg abg long dapat dari pengasuh-pengasuhnya, tersenyum-senyum abg long ketika menunjuk hadiah yg dia dapat kepada aku.
Semua kanak-kanak sedang membelek kek yg akan menjadi mangsa perut mereka sekejap lagiii..
Abg long dengan mata bengkaknya (sakit mata pulak tu)...tapi mahco tetap ada..
Abg long dikelilingi rakan-rakannya..
Antara kudapan wajib di majlis sambutan hari jadi seorang kanak-kanak
Upacara potong kek
Lagu wajib sedang didendangkan.......

4 ulasan:

ixoraroxi berkata...

dah besar DANIEL...eh!auntie saje nak tanya.masih pakai pampers lagi ke tak ni..dah nak sekolah kan?
moga panjang umur DANIEL

ilaIP berkata...

semoga menjadi anak yang soleh dan berjaya dalam hidup,insyaallah

azieazah berkata...

Selamat Ulangtahun to DANIEL..

eh BC... posting tempat baru? wahhh... semoga terus maju jaya..

bimmer553 berkata...

belated many happy returns of the day buat daniel. since dah ramai bagi hadiah, selamatlah poket ayah tahun ni.